Add Accommodation
  • Sign Up
  • Log In

About us

boekingskantoor.nl - onderdeel van C&C WINGS -  is een online portal die consument/gebruiker via ons reservering systeem de mogelijkheid biedt een hotel / accomodatie /villa te boeken waarbij de consument/gebruiker direct in contact komt met de aanbieder van de accomodatie. 

Kipstraat 171
3011 ZX ROTTERDAM
 
info@boekingskantoor.nl
www.boekingskantoor.nl
 
NL22 KNAB 0255 6649 31
CHAMBER OF COMMERCE NETHERLANDS 66716195
VATNR. NL856670509B01

C&C WINGS brengt geen kosten / bemiddelingskosten of andere kosten in rekening aan de gebruiker / consument .

Via deze website worden alleen hotels / villa's / accomodaties aangeboden waarmee wij persoonlijk bekend zijn. De accomodaties zijn persoonlijk door ons bezocht en geinspecteerd. 

Getoonde promotiefilms zijn gemaakt in opdracht van C&C WINGS. Promotiemateriaal en teksten worden geplaatst door de aanbieders zelf. Promotiemateriaal en teksten kunnen door de aanbieder gewijzigd worden. C&C WINGS is niet verantwoordelijk voor deze teksten, foto's en promotievideo's.

Nadat er een boeking is gemaakt, bevestigd door de aanbier en betaald aan de aanbieder, sturen wij de aanbieder een factuur voor de bemiddeling.

Wij hebben een systeem ontwikkeld waarbij het mogelijk is een dagtrip of  excursie aan uw hotelboeking toe te voegen. Deze excursies / dagtrips worden geregeld door de aanbieder. Tijdens uw verblijf spreekt u de datum af met de aanbieder. 

C&C WINGS staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66716195